Kranz Apotheke
Hochgernhaus
 
 

 

 
Siegerliste
Frauen
2017 Tina Fischl 47:19
2016 Caroline Mortier 50:15
2015 Ramona Niederreuther 54:20
2014 Michelle Maier 48:43
2013 Waltraud Berger 51:20
2012 Sabina Schneider 53:58
2011 Michelle Maier 52:23
2010 Waltraud Berger 53:23
2009 Katrin Cruschwitz 53:38
2008 Katerina Smutha 50:52
2007 Katerina Smutha 52:09
2006 Katerina Smutha 49:42
2005 Lisa Reisinger 52:00
2004 Renate Forstner 49:35
2003 Heike Funk 52:03
2002 Walburga Maier 51:09
2001 Dr. Ellen Schöner (Streckenrekord) 45:58
2000 Gudrun Pomrehn 48:01
1999 Gudrun Pomrehn 48:08
 

Sieger 2013